Nacht van het Dorp

nhvd.jpg

In 2014 heeft Jong Nederland Herkenbosch de eerste Nacht van het Dorp in Herkenbosch georganiseerd. Dankzij de 42 enthousiaste deelnemers is dit toen een groot succes geworden.

Op zaterdag 24 september 2016 is er weer een "Nacht van het Dorp"

Deze ‘Nacht’ is een presentatie van alles dat het dorp te bieden heeft. Dorpsbewoners kunnen de deelnemende bedrijven, verenigingen en organisaties bezoeken; zij presenteren zich, ze laten zien wat ze doen.

 

Op 24 september tussen 18.00 uur en 22.00 uur zetten meer dan 30 bedrijven, horecagelegenheden, verenigingen en particulieren de deuren open voor hun dorpsgenoten.

Bekend of onbekend ga deze avond eens een kijkje nemen want elke deelnemer zorgt voor een leuke presentatie en ervaar wat uw dorp allemaal te bieden heeft.

Folder en plattegrond: In de week voorafgaande wordt huis aan huis een folder bezorgt waarin alle deelnemers en hun locaties beschreven zijn. Houdt uw brievenbus dus in de gaten.

Huifkar: Tijdens de nacht van het dorp rijdt er een huifkar door het dorp, de haltes kunt u vinden op de plattegrond op de achterzijde van de folder.

Sterrenpakker: Leden van Jong Nederland verkopen op zaterdag 17 en 24 september bij Jan Linders “sterrenpakkers” à € 2,50. Hiermee dingt u mee naar 3 royale boodschappenpakketten. Voor kinderen is de sterrenpakker € 1,- en de prijs een heerlijk snoeppakket. De trekking vindt plaats tijdens de afsluiting in de Harch.

Vlaai en Koffie: naast de kans op één van de drie boodschappenpakketten is uw “sterrenpakker” op 24 september ook nog geldig voor een gratis stukje vlaai en een kopje koffie tussen 18.00 uur en 20.00 uur bij Jan Linders.

Afsluiting: de avond wordt na 22.00 uur afgesloten in de Harch waar alle deelnemers en dorpsgenoten welkom zijn voor een borrel en een gezellige nazit. Tevens zullen er foto’s getoond worden van de presentaties die deze avond hebben plaatsgevonden bij de deelnemers en is er rond 22.30 de trekking van de sterrenpakkers.

Zorgt u er samen met ons voor, dat HERKENBOSCH BRUIST deze avond?

 

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via: nachtvanhetdorp_[at]_jongnederlandherkenbosch_[dot]_nl.

Bekijk hier het informatieboekje en hieronder ook het filmpje om een indruk te krijgen van de Nacht van het Dorp 2014.

Activiteiten
Sponsoren
logo.png