Spokentocht

Denk je dat jij het aandurft om met jouw vrienden of familie 's nachts een bezoek te brengen aan de Meinweg, tussen de spoken, huilende wolven en heksen? Wil je een spannende avond beleven, die jij je nog lang zal herinneren? Dan kan Jong Nederland Herkenbosch jou uitkomst bieden.

Jong Nederland Herkenbosch organiseert in samenwerking met vakantiepark het Elfenmeer op zaterdag 5 november vanaf 18.00 uur een spannende spokentocht vol verrassingen. De tocht is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar en duurt ongeveer 2 uur. Er zal worden gestart tot ongeveer 22.00 uur met groepen van 8 personen met een begeleider van minimaal 18 jaar.

Onder het genot van een hapje en een drankje kun je na afloop van de spokentocht rustig bij komen en na praten in het restaurant van vakantiepark het Elfenmeer.

Deelname kost € 5,- voor kinderen tot en met 16 jaar en € 7,50 voor iedereen ouder dan 16 jaar. Bij deze prijs zijn ranja of chocomel onderweg en een kop soep na afloop inbegrepen.

Durf jij te komen kijken? Meld je dan aan met een groepje van maximaal 8 personen inclusief begeleider door dit  formulier in te vullen en stuur het naar spokentocht_[at]_jongnederlandherkenbosch_[dot]_nl.

LET OP! Deelname aan onze spokentocht is geheel op eigen risico. Wij adviseren kinderen onder de 8 jaar niet deel te laten nemen. Tevens raden wij het af om deel te nemen als je in de laatste maanden van de zwangerschap zit of als je last van hartkwalen e.d. hebt. Onze tocht is niet geschikt voor minder validen en rolstoel gebruikers.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden, bij aanmelding ga je akkoord met deze voorwaarden.

spokentocht 2016.jpg

Activiteiten
26-08-2019 00:00
Start nieuwe seizoen

Sponsoren
licht_100_100.giflogo.pngOndernemingsvereniging Roerdalen.JPGSchmitz foam.jpgM3 Makelaardij.jpg
Notariskantoor Roerdalen.jpgRockwool.pngbo-rent.pngjan linders.pngslagerij_beulen_header_zaakvolsmaak.png
donker_100_100.gif