Potgrond Actie Jong Nederland Herkenbosch 2017

Potgrondactie 31 maart en 1 april 2017

 

Net als de afgelopen jaren komt Jong Nederland Herkenbosch op vrijdag 31 maart 2017 weer bij u aan de deur voor de jaarlijkse potgrondactie. Vanaf 17.30 uur tot 21.00 uur komen de vrijwilligers langs om de zakken af te leveren waar u deze graag heeft.

 

De potgrond zit verpakt in zakken van 40 liter en kost € 4,- per zak. Actieprijs voor 4 zakken is € 15,-.

 

Omdat Jong Nederland Herkenbosch ook dit jaar is geadopteerd door het Jan Linders Fonds, staan we op zaterdag 1 april 2017 van 9.00 uur tot 15.00 uur bij Jan Linders Herkenbosch met de potgrond verkoop. Mocht u de huis aan huis actie van vrijdag hebben gemist of wilt u Jong Nederland Herkenbosch extra steunen, koop dan uw potgrond op zaterdag! Voor alle zakken die u op zaterdag koopt krijgen we een extra vergoeding van het Jan Linders Fonds. Daarnaast maakt u kans op een boodschappenpakket van Jan Linders ter waarde van € 50,-.

 

Ook kunt u dit jaar weer potgrond bestellen zodat u de actie zeker niet misloopt. Bestellen kan via

potgrondactie@jongnederlandherkenbosch.nl of met het bestelformulier bij Jan Linders, voor bestellingen die u plaatst via het formulier van Jan Linders krijgen we ook een extra vergoeding van het Jan Linders Fonds. Bestellingen worden uiteraard bij u thuis afgeleverd.

potgrond.jpg

Terug
Activiteiten
Sponsoren
logo.pngJan Linders fonds.pngROCKWOOL logo (RGB).jpgSchmits Foam Products.jpgOndernemingsvereniging Roerdalen.JPG