Huurvoorwaarden Tent 5x10m

1. De tent wordt opgebouwd en afgebroken door mensen van Jong Nederland Herkenbosch in samenwerking met de hurende partij, indien nodig dienen er minimaal 2 mensen van de hurende partij aanwezig te zijn ter ondersteuning.

2. Indien de afstand vanaf het clubgebouw van Jong Nederland Herkenbosch (Hammerstraat 16, Herkenbosch) naar de locatie waar de tent dient opgebouwd te worden verder is dan 15km, zal er een kilometervergoeding van €0,15 per gereden kilometer in rekening worden gebracht bij de huurder.

3. Jong Nederland Herkenbosch behoudt tijdens de huurperiode het recht om promotiemateriaal voor haar eigen vereniging op te hangen aan de tent.

4. De huurprijs en borg van de tent en eventuele kilometervergoeding (vastgesteld door Jong Nederland Herkenbosch) dienen voldaan te zijn alvorens het opbouwen van de tent.

5. Er mag niet in de tent gerookt worden, aangezien deze ook voor activiteiten met kinderen gebruikt wordt.

6. Indien er bij het afbreken van de tent defecte of ontbrekende onderdelen geconstateerd worden (te oordelen door mensen van Jong Nederland Herkenbosch), worden de reparatie- en vervangingskosten, na realisatie, in mindering gebracht bij de terug te betalen borg.

7. Mochten de reparatie- en vervangingskosten hoger bedragen dan de borg, dan zullen ook de resterende kosten door de huurder vergoedt worden.

8. De resterende borg zal na het afbreken van de tent terug betaald worden aan de huurder.

Activiteiten
Sponsoren
licht_100_100.gifOndernemingsvereniging Roerdalen.JPGLogo_Count_IT_.pnglogo lima transport.jpglogo goedzooi.png
logo bos snijders.jpgJoost Adviseert.pngklusmeester logo.pngdonker_100_100.gif