Groepen

Er zijn vijf verschillende leeftijdsgroepen binnen Jong Nederland Herkenbosch, namelijk:

  • Groep 1 en 2 basisschool: Minioren (Maandagavond 18.15-19.30)
  • Groep 3 en 4 basisschool: Donderoren (Donderdagavond 18.30-20.00)
  • Groep 5 en 6 basisschool: Jolly Jockers (Dinsdagavond 18.30-20.00)
  • Groep 7 en 8 basisschool: Junioren (Woensdagavond 19.00-20.30)
  • Vanaf voortgezet onderwijs: Senioren (Vrijdag 19.30-21.30)


Groepsavonden starten en eindigen meestal bij ons clubgebouw Hammerheim. Vaak worden de activiteiten van die avond dan ook bij het clubgebouw gedaan, maar het kan ook voorkomen dat men tijdens de groepsavond weg gaat van het gebouw, vanwege bijvoorbeeld een speurtocht of een spel op een andere locatie. Er wordt ook wel eens een beroep op ouders gedaan om te rijden naar een andere locatie/activiteit.

Enkele keren per seizoen kunnen groepsavond geheel op een andere locatie plaatsvinden, kunnen groepstijden wijzigen of kunnen er extra groepsactiviteiten zijn waar je aan deel kunt nemen. Hierover zal je dan van tevoren geïnformeerd worden (via e-mail, d.m.v. een briefje of telefonisch) door de leiding van jouw groep.

Om deze redenen is het ook belangrijk dat je je afmeldt van de groepsavond als je niet kunt komen en het laat weten als je later komt of eerder weg moet. Daar kan dan rekening mee gehouden worden en kan er eventueel wat worden afgesproken, zodat een groep bijvoorbeeld niet onnodig op iemand aan het wachten is.

Activiteiten
Sponsoren
licht_100_100.gifOndernemingsvereniging Roerdalen.JPGLogo_Count_IT_.pnglogo lima transport.jpglogo goedzooi.png
logo bos snijders.jpgJoost Adviseert.pngklusmeester logo.pngdonker_100_100.gif